Geïmpregneerde tuinhuisjes

De geïmpregneerde tuinhuisjes van tuinhuis.com zijn goed beschermd tegen weersinvloeden, schimmels en insecten. Impregneren is een schimmel- en insect werende behandeling. Geïmpregneerd hout is duurzaam en gaat 3 tot 5 keer langer mee! Geïmpregneerd hout heeft vaak een groenige tuinhout- kleur, maar door de verf in de impregneer kan dit variëren. Dit zal onder invloed van licht in de loop van tijd verlichten. Dit verlichten heeft echter geen nadelige invloed op de duurzaamheid van de geïmpregneerde tuinhuisjes van de Tuinhuis Discounter. Als u de groenige of bruin-goude tuinhout kleur wilt behouden kunt u geïmpregneerd hout het beste behandelen met een houtolie. Maar uiteraard kunt u geïmpregneerd hout ook gewoon schilderen!

 

Koopt u een tuinhuis op tuinhuis.com welke niet is geïmpregneerd kunt u eventueel ook zelf impregneren. Onderstaand vind u enkele aandachtspunten voor het zelf impregneren van uw tuinhuis.

• Impregneermiddelen zijn er in een aantal varianten, zoals voor een vochtregulerende werking maar er zijn ook middelen die schimmelwerend en insectenwerend zijn.

• Het beste kunt u het tuinhuis impregneren voordat deze in elkaar gezet wordt. De reden hiervoor is dat u op dat moment nog overal bij kunt.

• U kunt uw tuinhuis pas in elkaar zetten als het hout helemaal droog is.

Collectie geïmpregneerde tuinhuisjes

Kijk rond in onze collecite prefab tuinhuizen, hier staan veel geïmpregneerde tuinhuisjes tussen. Ook kunt u uw stapelbouw tuinhuis laten impregneren. Neem hiervoor contact met ons op.