Terug naar weblog overzicht

 

4 seizoenen lang genieten van jouw tuin: hoe doe je dat?

14-12-2018

Het hele jaar door buiten zijn of het gevoel hebben dat je buiten bent is heerlijk zolang het ook behaaglijk is. Je gaat niet vaak in ijzige kou of stromende regen even lekker in je tuin zitten, toch? Wil jij ook 4 seizoenen lang genieten van jouw tuin maar er wel lekker warm en droog bij zitten? Dan is een veranda wellicht iets voor jou! Een geslaagde veranda is een verlengstuk van je woning dat overgaat in de tuin. Een veranda geeft een echt buitengevoel maar is toch knus en lekker warm. Daarnaast is het ook direct een uitbreiding van je huis! Een veranda kopen? Lees hieronder de voor en nadelen van een veranda en de punten waar je op moet letten voordat je tot aanschaf overgaat.

De voordelen en nadelen van een veranda

Met een veranda verleg je het tuinseizoen zodanig dat je het hele jaar kunt genieten van het buitengevoel. Daarnaast creëer je direct een grotere leefruimte. Een veranda geeft een gezellige sfeer in zowel de tuin als het huis. Maar wist je ook dat een veranda de waarde van je huis vergroot? Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen aan een veranda, je dient er namelijk een stuk van je tuin voor in te leveren. Echter zijn wij van mening dat dit na het bouwen van de veranda niet dat gevoel zal geven omdat je juist meer kunt genieten van je tuin. Ook kost een veranda kopen altijd geld. De prijs van een veranda is wel zeer afhankelijk van welke materiaalsoort je kiest en bij wie je de veranda koopt.

Een veranda kopen?

Denk je dat een veranda wellicht geschikt is voor aan jouw huis? Kom dan gerust een keertje langs in Zwanenburg bij mooieverandas.nl. Hier vind je een enorme showroom met heel veel, op ware grootte gebouwde veranda’s om ideeën op te doen qua mogelijkheden. Een veranda kopen is niet zomaar wat, het is toch best een grote investering dus laat je goed voorlichten. Welke materiaalkeuze is het meest geschikt, hoe wil je dat het dak eruit ziet en welke kosten brengt dit met zich mee?

Enorme keus bij het kopen van een veranda

Een veranda kopen is enorm populair, veel mensen zien in dat dit een goedkope oplossing is voor het creëren van ruimte. Maar omdat niet één huis en situatie hetzelfde is ontstaat er ook een enorme keus uit veranda’s. Zoveel dat kiezen bijna onmogelijk wordt. Meet daarom eerst eens de ruimte op die je hebt of wilt benutten om een veranda te plaatsen. Maak daarna wat foto’s van de kant van het huis waaraan de veranda komt te staan. Neem deze gegevens mee naar onze showroom op de IJweg 177 in Zwanenburg. Wij staan voor je klaar om je vrijblijvend te adviseren en de mogelijkheden te laten zien.