Terug naar weblog overzicht

 

Hobbykas of een tuinhuis als opslag?

11-10-2015

Veel mensen hebben spullen thuis die niet actief gebruikt worden maar alsnog bewaard moeten blijven. Vaak worden kelders, zolders en bijkeukens gebruikt om dit soort spullen op te slaan, terwijl je deze ruimte ook vaak hard nodig hebt. Daarom geven we inzicht in twee mogelijkheden om ruimte in uw huis te besparen en toch al uw spullen op te kunnen bergen. We vergelijken: een tuinhuis als optie 1 en een hobbykas als optie 2.

Tuinhuis of een hobbykas, wat wil ik?

Het is ideaal als je in je tuin een ruimte hebt waar je gemakkelijk je spullen kunt opbergen en waar je er geen last van hebt. Deze oplossing is vaak ook niet heel erg prijzig. Je kunt al voor een paar honderd euro een tuinhuis of hobbykas aanschaffen. De verschillen zitten hem in dat je bij de hobbykas er ook vaak nog ruimte over is voor het kweken van planten etc. Als dit dus een hobby is kun je het beste kiezen voor een hobbykas. Maar mocht je hier totaal geen behoefte aan hebben is het natuurlijk niet nodig en kun je gewoon kiezen voor een tuinhuisje. Hier kun je dan ook gelijk in de winter al je tuinaccessoires als loungesets, tafels en stoelen opbergen.

Definitieve keuze

Door online altijd producten te vergelijken zult u vrijwel nooit een verkeerde keuze maken voor producten. Daarnaast kost dit ook niet heel veel tijd meer tegenwoordig, het is zo eenvoudig om allerlei producten te vergelijken middels websites als: Beslist, Kieskeurig, Tweakers etc.

Behaal hier dus altijd uw voordeel hiermee o.b.v. prijs, kwaliteit en service!