Terug naar weblog overzicht

 

Vakantie in de achtertuin

09-07-2020

 

De vakantie in om rond je eigen tuinhuis vieren is in. Tijd om je eigen buitenruimte net wat meer aan te kleden dan andere jaren. Met mooie planten in bijzondere bloempotten. Met een relaxstoel en een buitenhaard. Het leven is goed, in de achtertuin.

 

Kleurrijk en groen

Op zoek naar bijzondere bloempotten? Dan is de collectie van elho het bekijken waard. Niet alleen voor binnen hebben zij de mooiste bloempotten, ook voor buiten. Naar smaak geniet je van de kleurrijkste planten voor het zomerseizoen of de groenblijvers voor het hele jaar.

Heb je minder vierkante meters tot je beschikking dan de gemiddelde achtertuin? Kies dan voor verticaal tuinieren. Met bakken die je aan de muur bevestigd, of aan het hek van je balkon. Of door een groene muur te creëren.

 

In de vlammen staren

Zie je jezelf al zitten in je relaxstoel met een goed boek? Ondanks het Hollandse weer, kunnen we al een aantal jaren op mooie zomers rekenen. Maar mocht jouw vakantie regenachtig zijn, denk dan eens aan een mooie overkapping. Voor een lager budget volstaat een waterdichte partytent uiteraard ook. Voor de kille avonden kun je een buitenhaard aanschaffen. Starend in de vlammen staan je gedachten op stil. Beter tot rust komen kan bijna niet!

 

Andere omgeving

In plaats van in je eigen achtertuin kun je ook vakantievieren in de tuin van een ander. In geval van woningruil is dat letterlijk. Een weekje in een andere omgeving doet je goed, ook als je er niet eerst uren voor moet vliegen. Let wel dat er bij een ruil ook iemand in jouw achtertuin zit. Blijf je liever zelf in je achtertuin, ga dan eens in een andere supermarkt boodschappen doen. Wandel eens door een park waar je nooit eerder was. Fiets naar een nabijgelegen plaats voor een lunch. Ook in dit geval doet verandering van omgeving wonderen.