Tuinhuisje

Een tuinhuisje van tuinhuis.com is vaak de beste koop indien u op zoek bent naar een tuinhuisje met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Een prefab tuinhuisje bijvoorbeeld is een absolute topper in onze collectie. Dit populaire type tuinhuisje is in de fabriek al reeds voorgemonteerd. De wanden zijn klaar en kunnen zeer eenvoudig op de vloer van het tuinhuisje geplaatst worden.

Een tuinhuisje online kopen

Anno het jaar 2011 is het niet meer ondenkbaar om online een tuihuisje te kopen. Het grote voordeel dat hiermee ontstaat is de prijs. Door lage overheadkosten kunnen de tuinhuisjes tegen lagere prijzen worden aangeboden. Door veel foto's en uitgebreide beschrijvingen toe te voegen wordt u optimaal in het gemak bedient. Tevens is het lekker makkelijk om vanuit uw luie stoel de hele catalogus door te bladeren en online te bestellen. Indien u een huisje besteld, dan wordt u gebeld om een afspraak te maken tot de aflevering. Zo simpel is het!

Uw tuinhuisje snel geleverd!

Niet alleen de prijs is scherp, maar we leveren in de meeste gevallen ook binnen 5 werkdagen. Doordat we samen met Brink transport werken kunnen we de tuinhuisjes zeer snel afleveren op het gewenste adres door heel Nederland. Tevens is het het mogelijk om een tuinhuisje in België of in Duitsland af te laten leveren.