Tuinhuisjes

Alle prefab tuinhuisjes van tuinhuis.com zijn reeds onder hoge druk geïmpregneerd en zullen de eerstkomende jaren dus geen onderhoud nodig hebben. Deze tuinhuisjes zijn dus beschermd tegen het grootste gevaar bij hout: houtrot. Om houtrot bij tuinhuisjes te voorkomen moeten deze geïmpregneerd worden met een speciaal middel hiertegen. Om het u te vergemakkelijken zijn onze tuinhuisjes in de fabriek al onder hoge druk geïmpregneerd. U kunt deze tuinhuisjes dus opbouwen en dan hoeft u niet meer met een kwast of een impregneer sproeier het tuinhuisje te behandelen.

 

Snelle levering van een tuinhuisje

Tuinhuis Discounter (onderdeeel van GioGiardino) heeft een grote voorraad tuinhuisjes en kan levert dus vanuit eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij een snelle levering realiseren. Indien uw keuze tuinhuisje op voorraad is, dan kan deze in de meeste gevallen binnen 5 werkdagen geleverd worden!

 

Lage prijzen tuinhuisjes

Door onze grote inkoop, GioGiardino werkt samen met een Italiaanse partner, kunnen wij onze tuinhuisjes zeer scherp aanbieden. Enkele voorbeelden treft u hieronder aan:

 

Een van de goedkoopste tuinhuisjes in ons assortiment is nu extra scherp geprijst. Tuinhuisje Gelderland 2x2 compleet geïmpregneerd en met dakbedekking is een echte prijsstunter. Het tuinhuisje Arnhem is ook zeer populair onder de tuinhuisjes. Dit komt waarschijnlijk door de lage prijs en toch grote afmetingen die dit tuinhuisje heeft. Met 2,8m x 1,8m is dit tuinhuisje niet bepaald klein voor de lage prijs!

Leiding verleggen

Het is ook mogelijk om een electraleiding of afvoerleiding naar de kleine tuinhuisjes te leggen, zodat het mogelijk is om verlichting aan te sluiten. Wel zo handig in de avonden of in de winter waar het snel donker kan worden. Leidingen verleggen in Ede kan bijvoorbeeld door LoodgietersEde en in Houten bij www.loodgieterhouten.nl.